Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відкрили 3 поліцейські станції

На Херсонщині розпочали роботу 3 поліцейські станції, які діятимуть постійно, заради створення безпечного середовища, де дільничний офіцер поліції стане частиною громади. Він буде ефективно вирішувати безпекові питання жителів, якісно реагуватиме на будь-які ситуації, постійно знаходитиметься поруч з людьми та звітуватиме про результати своєї роботи перед людьми.

Як повідомляє ГУ Нацполіції в Херсонській області, поліцейські станції запрацювали у найбільшому в області селі Чорнобаївка Білозерського району, у Великокопанівській ОТГ Олешківського району та Присиваській ОТГ Чаплинського району. Ці пункти поліції обслуговуватимуть понад 20 тисяч жителів 9 населених пунктів, які входять до складу вказаних об’єднаних територіальних громад.

Як повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Денис Захарченко, всього на території області завдяки співпраці поліції та представників громад функціонують 15 поліцейських станцій.

“На трьох станціях працюватимуть дільничні офіцери поліції. У приміщеннях поліцейських станцій створені належні умови для роботи: кабінети оснащені необхідною оргтехнікою та є доступ до мережі Інтернет. Тепер людям не потрібно їхати за десятки кілометрів до районних центрів, щоб отримати кваліфіковані поліцейські послуги, тепер всі проблеми вони будуть вирішувати на місці”, – йдеться у повідомленні.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН