Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині будуть розвивати та вдосконалювати дистанційне навчання

На засіданні колегії облдержадміністрації обговорили питання розвитку освіти на Херсонщині.  Зокрема, голова облдержадміністрації Юрій Гусєв наголосив, що зараз потрібно відпрацювати питання дистанційного навчання в освітніх закладах області.
“Продовження дистанційної освіти з першого вересня наразі активно обговорюється в Уряді. Практика минулих місяців показала, що ми виявилися не готовими до дистанційного навчання. Зараз у нас є час, аби відпрацювати проблемні питання. Тож, у випадку продовження карантинних обмежень, ми маємо зробити все необхідне, аби дистанційне навчання в освітніх закладах Херсонщини було якісним та ефективним”, – зазначив голова облдержадміністрації Юрій Гусєв.
За словами начальниці управління освіти і науки ОДА Ірини Дробиш, вже наступного тижня буде проведено нараду з директорами шкіл Херсонщини, де обговорюватимуть це питання.
Юрій Гусєв доручив, аби за результатами обговорень до дорожньої карти розвитку освіти області були внесені відповідні зміни, які покращать якість дистанційного навчання в освітніх закладах Херсонщини.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН