Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські Херсонщини перевірили 250 закладів на дотримання вимог карантину

За вихідні дні херсонські поліцейські перевірили 251 розважальний та торговельний заклади. Про це повідомляє відділ комунікацій.

За порушення правил щодо карантину людей поліцейські склали 8 адміністративних протоколів.
Перевірка дотримання громадянами карантинних вимог проводиться поліцією області на постійній основі. Упродовж останніх трьох днів у відпрацюванні взяли участь 52 рейдові групи, до складу яких увійшли: 157 поліцейських, працівники фіскальної і податкової служб, органів місцевого самоврядування та Держпродспоживслужби.

Рейдові групи провели 251 перевірку розважальних закладів та інших суб’єктів господарювання області щодо дотримання ними встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину. Особливу увагу рейдові групи звертали на заклади торгівлі, нічні клуби та розважальні заклади у курортних районах області.

Поліцейські роз’яснювали представникам суб’єктів господарювання про необхідність неухильного дотримання карантинних заходів. За підсумками роботи поліцейські склали 8 адміністративних протоколів за ст.44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» КУпАП відносно керівництва закладів та підприємців, які проігнорували вимоги діючих наразі обмежень.

Поліція продовжує контролювати дотримання діючих карантинних обмежень і нагадує: їх порушення тягне за собою не тільки адміністративну, а й кримінальну відповідальність.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН