Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спортсмени з Нової Каховки здобули перемогу на чемпіонаті з волейболу

Пляжний волейбол – один із найпопулярніших способів активного відпочинку влітку. Цей вид спорту зародився на пляжах в Каліфорнії як різновид класичного волейболу і невдовзі став самостійним.

З метою популяризації пляжного волейболу, підвищення рівня майстерності гравців та відбору для участі у чемпіонаті України, 22-23 червня 2020 року в місті Херсоні був проведений чемпіонат області серед юнаків та дівчат 2007 року народження та молодших.

Першого ігрового дня сильніших гравців визначали серед 13 команд юнаків, а другого дня за звання чемпіона області у віковій категорії (до 14 років) змагалися 9 команд дівчат.

Місто Нова Каховка представляли вихованці ДЮСШ Новокаховської міської ради під керівництвом Петра та Галини Бойко.

У змаганнях пляжники показали наступні результати: Бойко Михайло/Бражуненко Артем – ІІ місце, Світальський Денис/Чернуха Роман – 5 місце, Чабан Андрій/Породзінський Руслан – 9 місце.

Серед дівчат найбільш вдало виступили Літвінова Дар’я/Бойко Анна, які у підсумку стали чемпіонками області; Віктюк Поліна/Сидорчук Тетяна посіли 5 місце, а Щербинська Анастасія/Лещенко Катерина – 9 місце.

Щиро вітаємо наших переможців та призерів, їхніх наставників з успішним стартом у новому сезоні! Бажаємо міцного здоров’я та терпіння для майбутньої тривалої та насиченої підготовки для здобуття звання Чемпіонів України!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН