Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі встановили новий арт-об’єкт

26 червня 2020 року в Муніципальному музеї особистих колекцій О. Блещунова відкрили новий арт-об’єкт – скульптуру Шоу-Сіна. Про це повідомляють на сайті міської ради.

Східне божество щастя і довголіття прикрашает тепер вхід Дому Блещунова.

«Наш унікальний, єдиний в Україні музей особистих колекцій Олександра Блещунова живе яскравим життям. Реалізовано вже багато проєктів, які знайомлять жителів міста з експонатами колекцій. І один з експонатів встановлений сьогодні біля входу в музей», – сказала на відкритті директорка департаменту культури та туризму Одеської міської ради Тетяна Маркова.

«Шоу-Сін – талісман Дому Блещунова. Ще при Олександру Володимировичу навколо Шоу-Сіна збиралися відвідувачі, слідуючи легенді, що він виконує бажання. І ми вирішили поставити Шоу-Сіна біля музею, щоб він дарував людям щастя і радість», – сказала директорка музею Світлана Остапова.

Скульптор Аркадій Маршак розповів, що створив арт-об’єкт завдяки виконаній фахівцями 3D-моделі в рамках проєкту «Галерея раритетів ОММОК ім. О.В. Блещунова» та за підтримки Українського культурного фонду.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Восточного, бараны безграмотные. Рисуйте картинками, раз уж никакой из языков не осилили.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН