Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

153 000 гривень заробили на платних СІЗО. Запорізький ізолятор другий за показниками

В Укарїні запрацювали платні камери у 5-ти СІЗО. Слідчий ізолятор комфорт класу є і в Запоріжжі. Прибутки від усіх платних ізоляторів в країні склали 153 000 грн. Запорізька установа заробила 10 200 грн. – це другий показник, після Києва. Про це повідомив Мін’юст України на сторінці у twitter.

Найбільше коштів до бюджету приніс ДУ “Київський слідчий ізолятор” – 128 000 грн. Усі кошти в мінюсті обіцяють направити на ремонт безплатних камер.

Раніше Суспільне повідомляло про створення платних камер в СІЗО. Камера з покращеними умовами розрахована на 4-х осіб. За словами директора Запорізького слідчого ізолятора Олексія Азарова, на її обладнання витратили близько 40 тис грн. Ремонт тривав майже місяць. Попит на таку послугу вже є, – каже чоловік. Переведення до камери можливе з десятого червня.

За словами Міністра юстиції України, платні камери – це додаткове джерело фінансування, за допомогою якого планують відремонтувати безкоштовні камери. Кошти, порівняно з Києвом істотно менше – 570 гривень за добу, 1990 за тиждень і 3410 гривень на місяць.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН