Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині вирішують проблему подолання наслідків негоди

Про це заявив очільник Одеської ОДА Максим Куций. Сьогодні зранку зібрав термінову нараду щодо ситуації з повінню – Бессарабія та північ області вже потерпають від негоди. Велика кількість води насувається з Західної України в наш регіон та ми вже готуємося до зустрічі з природним лихом.

Мобілізували керівників Біляївського та Білгород-Дністровського районів, Маяківської та Яськівської ОТГ – саме вони можуть бути уражені негодою в першу чергу, а тому вже зараз разом із працівниками ДСНС, національною поліцією та прикордонниками працюємо, щоб вжити всіх необхідних заходів безпеки та обмежити доступ людей у найближчі дні до потенційно небезпечних місць.

Разом з Басейновим управлінням водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю в посиленому режимі проводимо моніторинг і контроль за обстановкою на водних об’єктах.

Ми добре знаємо, що з природою краще не жартувати. У ці вихідні мешканцям Одещини та туристам краще пропустити відпочинок на річці чи лимані. Це може бути смертельно небезпечно.

Попередьте близьких, які живуть у можливих районах підтоплення, та бережіть себе.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН