Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліцейські повернули додому 7-річну дівчинку

Подія сталася у мікрорайоні Північний в Херсоні. В поліцію зателефонував чоловік і повідомив, що по вул.Бойка до нього підійшла 7-річна дівчинка і сказала, що загубилася, адреси свого проживання не знала. На місце виїхали працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП. Про це повідомляє відділ комунікацій.

Коли працівники поліції прибули на місце, дівчинка була наляканою та плакала. Правоохоронці заспокоїли її та дали іграшку. Маленька сказала, що була у бабусі, потім пішла проводжати свою подружку і дороги назад не запам’ятала. Дівчинка назвала своє ім’я та прізвище, але не знала адреси проживання ні батьків, ні бабусі. Єдине, що вона запам’ятала, це ворота будинку бабусі. Поліцейські посадили малечу в автомобіль та стали повільно об’їжджати район у пошуках місця, яке б згадала дитина. Приблизно через 20 хвилин дівчинка упізнала ворота дому. 65-річна господарка будинку дуже здивувалася, коли побачила онуку разом з поліцейськими. Виявляється, жінка поралася по господарству і навіть не помітила зникнення онуки. Весь цей час вона думала, що дитина грається з подругою.

Працівники поліції провели з бабусею профілактичну бесіду та порадили навчити дівчинку запам’ятати адресу проживання. Жінка з онукою подякували поліцейським за допомогу, бабуся пообіцяла краще пильнувати за дитиною.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН