Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині трактористи складали іспити (Фото)

На відповідне навчання громадян направляє обласний та районні центри зайнятості.

У Скадовську, Новій Каховці та смт Новотроїцьке безробітні громадяни демонстрували свої знання та навички у керуванні колісними та гусеничними тракторами, а також екскаваторами.

Випускники спочатку мали продемонструвати знання щодо правил дорожнього руху та правил технічної експлуатації сільськогосподарської техніки, а також правил і норм з охорони праці, виробничої санітарії, особистої гігієни та пожежної безпеки.
Окрім відповідних теоретичних знань вони отримали практичні навички регулювання, експлуатації та технічного сервісу сучасної сільськогосподарської техніки, а також підготувалися до командної роботи.

Даний іспит приймала комісія під головуванням завідувача відділу реєстрації сільськогосподарської техніки ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області Павла Левченка.

Іспити проводилися в таких навчальних закладах: КЗ «Херсонський НКК АПК», м. Скадовськ, ДНЗ «Херсонський центр ПТО ДСЗ», м. Нова Каховка та МПП «Світлофор», смт. Новотроїцьке.

Загалом, у червні 2020 року на Херсонщині атестовано та переатестовано 85 трактористів-машиністів, видано 72 посвідчення тракториста-машиніста. Іспити були на наступні категорії:

А1 – трактори з потужністю двигуна до 73,5 кВт;
А2 – трактори з потужністю двигуна понад 73,5 кВт;
В1 – самохідні зерно- і кукурудзозбиральні машини;
D1 – екскаватори з об’ємом ковша до 4 куб. метрів;
Е1 – навантажувачі з потужністю двигуна до 147 кВт.

Держпродспоживслужба у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН