Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні водії обурені тривалим ремонтом дороги

Вибоїни та багнюка замість дорожнього покриття. Дорогу на вулиці Паровозній у Херсоні почали ремонтувати у травні, та до кінця так і не зробили. Водії обурені – після дощів їм складно тут проїжджати, особливо відрізок на розі вулиць Вишневої та Паровозної.

Місцеві жителі розповіли Суспільному, що на перехресті вулиць Вишневої та Паровозної почали робити ремонт дорожнього покриття. Зняли верхній шар.Та з настанням дощів, роботи призупинили. Тепер, окрім вибоїн, тут багнюка.

Водії, які регулярно їздять цією ділянкою дороги, звикли її об’їжджати. Пристосувався до неї і Михайло Павлук. Чоловік тут їздить щодня, говорить, ремонт і справді почали, однак наразі ніякої техніки.

“Дуже погана дорога. Наче і почали ремонтувати, але ремонт не просувається”.

Ремонт дороги на Паровозній почали робити на початку травня. Про це розказав директор обласного департаменту будівництва та розвитку інфраструктури Анатолій Галамага.

“Вулиця Паровозна розділена на дві ділянки. Перший – це від залізничного переїзду до вулиці Вишневої, Вартість робіт згідно кошторису 21 млн. Проведено тендер. Вартість згідно тендеру 1більше 15 мільйонів. Друга ділянка – від Вишневої до Миколаївського шосе. Вартість по кошторисної документації 23 млн. грн.арт Вартість робіт – 13млн. 900 тис.”

Пранували реконструювати і третю ділянку – 200 років Херсону. Процедура тендеру, як і в попередніх двох випадках, вже проведена.

Як розповів заступник голови Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир, перший і третій відрізок фінансуватиметься за рахунок обласного бюджету. Другий,який зараз самий проблемний для водіїв, мав би фінансуватися з міського.

“Міська рада надала листа, що співфінансування і ті передбаченні кошти , які вони планували виділити їх не буде. Планують з 20 млн.грн. надати лише 3 мільйони”, – говорить заступник голови Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир.

Суспільне звернулося за коментарем до міського управління дорожньої транспортної інфраструктури та зв’язку. Нам повідомили, що начальниця управляння Марина Віркун наразі на лікарняному, її заступниця також. Суспільне готове надати можливість Марині Віркун розьяснити ситуацію і висловити свою позицію.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН