Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Платників Херсонщини закликали декларувати доходи

Практику відвідування місцевих рад Херсонщини з метою надання селянам консультацій щодо декларування доходів продовжено і в цьому році. Однак пандемія коронавірусу внесла в цю роботу свої корективи. Відтак, аби не наражати населення громади на небезпеку, цього разу в Антонівській селищній раді проведено практикум-тренінг для працівників ради.

На заході представник Херсонської ДПІ Тетяна Гайворонська проінформувала присутніх, що декларації про майновий стан і доходи подають громадяни, які зобов’язані декларувати свої доходи, та які мають право добровільно подати декларацію для застосування права на податкову знижку. Детально зупинилася на основних випадках обов’язкового подання декларації, способах її подання та строках сплати зобов’язань за результатам декларування.

Також податківець нагадала присутнім, що деклараційна кампанія – 2020 триває до 30 червня, для реалізації права на податкову знижку за результатами 2019 року декларацію необхідно надати до кінця цього року.

На завершення зустрічі представниця податкової інспекції надала відповіді на запитання та пам`ятки щодо порядку декларування доходів громадян.

Варто зазначити, що співпраця податківців з органами місцевого самоврядування сприяє збільшенню надходжень до місцевих бюджетів, підвищенню рівня соціальної відповідальності та податкової культури населення.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН