Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині помер видатний культурний діяч

Про це розповіла Наталя Лукашова у соціальних мережах.

На 65-му році, пішов із життя Заслужений працівник культури України, директор Новокаховського Палацу культури, головний режисер загальноміських заходів, режисер Театру юного глядача – Лазарєв Анатолій Володимирович!

Він мав великий скарб – це накопичену мудрість, досвід, відповідальність! Не зважаючи на масштаби заходів, кожен з них він пропускав через своє серце і душу. Через те і стомився. Вважав, що відпочивати ще не час. Мав велику жагу до життя і усіх закликав не думати про погане, про хвороби, про труднощі.

Як директор – раціональний, сильний духом, цілеспрямований, патріот своєї держави, України. Як режисер – відповідальний і натхненний.

Народний театр юного глядача, на чолі з режисером Анатолієм Лазарєвим, багаторазово займав перші місця, а також гран-прі, на обласних та всеукраїнських фестивалях.

Активний та цілеспрямований, він, на останньому році життя, зіграв неперевершену головну роль у виставі «Тев’є-молочник» за п’єсою Григорія Горіна, за мотивами творів Шолом Алейхема. У свої часи цю роль грав талановитий Богдан Ступка, якого директор поважав і яким захоплювався…

Все своє життя, увесь свій могутній різносторонній досвід та дорогоцінний час він присвячував активній роботі Палацу культури. Переживав чуттєво як часи процвітання Палацу так і його складні хвилини (пожежа і 10-річний складний етап діяльності поза межами величної споруди). Але, не зважаючи ні на що, зміг утримати співробітників творчих професій, разом з якими організовували та проводили загальноміські заходи на високому рівні.

Велика біль, печаль і смуток у серці кожного!

Колектив Палацу культури висловлює співчуття рідним та близьким у зв’язку з тяжкою втратою.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН