Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські зачитали Мангеру ухвалу суду про привід на судове засідання в кардіологічному диспансері

Голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, який зараз перебуває в кардіологічному диспансері, поліцейські зачитали ухвалу суду про привід на судове засідання.

Про це кореспонденту Укрінформу 14 червня повідомив адвокат Мангера Дмитро Ільченко.

«Два працівники поліції зайшли у приміщення реанімаційного відділення, Мангеру було зачитано ухвалу про привід, після чого Мангер повідомив, що у нього немає фізичної можливості з’явитися до суду. Було запитано чергового лікаря, який після консультації з лікарською консультаційною комісією, надав довідку про неможливість транспортування Мангера, про те, що транспортування завдасть шкоди його здоров’ю», – зазначив Ільченко.

Як повідомив адвокат, після цього, відповідно до 143 статті КПК України, було прийнято рішення про неможливість доставки Мангера до суду, про що складено акт. Цей акт, разом з довідкою лікаря, буде направлений до суду.


Поліція намагається застосувати привід до Владислава Мангера. Принаймні так заявив представник поліції. Про це у соцмережах розповіла Євгенія Вірлич.

https://www.facebook.com/eugenia.virlich/videos/3094308913968675/


Прокоментував ситуацію у соцмережах і адвокат Andrii Levkovets.

 “Что бы было понятно чем занимается прокуратура в деле Гандзюк – они просят взять Владислава Мангера под стражу на основании того. что свидетелю, который, кстати, находится под стражей по подозрению в бандитизме в СИЗО на телефон (!?) поступали, якобы, угрозы от неизвестных лиц.

При этом этот “свидетель” находится под следствием СБУ, но его накануне угроз почему-то перевели из СИЗО СБУ в Киевский СИЗО (видимо операм туда проще пронести телефон на который должны были поступить угрозы).

Откуда у подозреваемого в бандитизме телефон в СИЗО, каким образом Мангер или кто-либо из вне мог узнать о том где он находится и номер этого телефона, кто эти неизвестные и какая связь между ними и Мангером прокуратурой не сообщается”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН