Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська школа отримала мультимедійне обладнання

Літо – найкращий час для поповнення матеріально-технічної бази школи, а тим більше, якщо цей навчальний заклад розширюється! До Херсонської ЗОШ №16 Громадська платформа Юрія Рожкова #Добро_переможе та Благодійний фонд Ігоря Колихаєва #Нам_тут_жити привезли мультимедійне обладнання і меблі.

Крістіна Головченко, директор школи з вивчення мов нацменшин розповіла детальніше:

У зв’язку з відкриттям нового корпусу, маємо можливість облаштувати кабінети польської та новогрецької мов. Щоправда, з меблями тугувато… Тож, на допомогу вкотре поспішили меценати! Дякуємо за стільці та інтерактивну дошку з проектором Юрію Рожкову та Ігорю Колихаєву. Передаю вітання і Фундації #Голландія_Україна й Благодійному фонду #Мангуст.

Нас радує така міцна і тривала співпраця лідерів, бо вона приносить реальні результати! Зрозуміло, що можливості звичайної школи обмежені і ми б не змогли самостійно обладнати нові приміщення. Але тепер стільці розмістили у кабінеті польської мови, а мультимедійне оснащення віддали до математичного класу. У вересні, сподіваюсь, учні оцінять всі обновки нашого освітнього простору!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН