Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеські патрульні побили чоловіка: справою займається ДБР

Як зазначають у пресслужбі ДБР, про підозру повідомили двом інспекторам Управління патрульної поліції в Одеській області. Правоохоронці підозрюються у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалися насильством ( за ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, на початку 2019 року під час нічного чергування на території міста Одеса поліцейські помітили дівчину та чоловіка, які сварилися між собою. На вимогу правоохоронців надати документи, що посвідчують особу, чоловік відповів відмовою у зв’язку з чим між ним та патрульними виник конфлікт.  У ході якого поліцейські без відповідних підстав побили потерпілого.

Процесуальне керівництвом досудовим розслідування у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Одеської області. Оперативний супровід – Одеське Управління ДВБ Національної Поліції України.

У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН