Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Центральному ринку Херсона не роблять температурний скринінг відвідувачам

Ці зміни регулюються Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 6 червня 2020 року № 34, згідно якої затверджені нові Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках, на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). Зміни вступили в дію з 10 червня 2020 року.

«Але збереглась вимога щодо температурного скринінгу наших співробітників, підприємців та їх працівників, які реалізують продукцію на ринку. Також вони повинні бути в захисних масках, – коментує виданню «Український південь» директор Центрального ринку Херсона Олександр Самойленко.- Водночас ми продовжуємо обробляти приміщення і територію, як це робили протягом травня, піклуючись про здоров’я наших відвідувачів, які теж повинні перебувати на території ринку в захисних масках».

Постановою скасувано вимогу щодо наявності захисних екранів між продавцями і покупцями із плівки або пластику. Але правило щодо одночасного перебування відвідувачів ринку з розрахунку не більше однієї особи на 10 квадратних метрів площі території ринку – збережено.

«Ми вдячні херсонцям, які повернулись з травня до звички купувати свіжу продукцію на ринку, надаючи можливість нашим працівникам і підприємцям стабільно працювати, бо це – і робочі місця, і наповнення бюджету, і можливість адміністрації проводити подальшу реконструкцію на підприємстві , яку розпочали минулого року», – додав Олександр Самойленко.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН