Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші готуються до проведення екзаменаційно-залікової сесії під час карантину

Про це на Фейсбуці повідомляє ректор ХДУ ОЛександр Співаковський:

– Сьогодні провели засідання ректорату в онлайн-режимі Разом із колегами розглянули цілу низку питань – від організації освітнього процесу в умовах карантину, до взаємодії з НАЗЯВО, в частині акредитації 11 освітніх програм (в дистанційному режимі).

Якщо коротко:

Перший проректор Сергій Омельчук розповів про формування змістових показників до коефіцієнтів формули розподілу видатків між факультетами ХДУ. Протягом цього тижня проректори готуватимуть основні показники за трьома основними напрямками: освітні процеси, міжнародне визнання, наукова діяльність.

Проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Наталія Тюхтенко розповіла про організацію проведення Херсонським державним університетом екзаменаційно-залікової сесії і різних видів практик в умовах карантину з забезпеченням чіткої, прозорої, зрозумілої системи автентифікації тих, хто є учасниками цього процесу. Ми маємо бути готовими до будь-якого сценарію! Разом з керівником відділу забезпечення якості освіти Віталієм Кобцем Наталія Анатоліївна розповіла про підготовку до акредитації освітніх програм Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти в дистанційному режимі.

Говорили про організацію освітнього процесу в умовах карантину Центром довузівської підготовки та роботи з іноземними громадянами ХДУ, Центром післядипломної освіти, Бериславським педагогічним фаховим коледжем імені В.Ф. Беньковського, Генічеським фаховим коледжем. Ми переконалися у тому, що процеси організовані на високому рівні! Підтвердження цьому – запис з Zoom (https://drive.google.com/open…). Я одразу зазначив, що дистанційне навчання не може відбуватися у телефонному режимі!

Проректор з міжнародних зв’язків, науково-педагогічної роботи та комунікаційних технологій Оксана Лаврикова доповідала про стан моніторингу кількості зареєстрованих курсів на платформі KSU online.
Проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов доповів про стан моніторингу випускників ХДУ та про проведення Херсонським державним університетом профорієнтаційної роботи, в тому числі в умовах карантину. Не буде студентів – не буде університету, тому профорієнтаційна робота має дуже важливе значення! Також Сергій Володимирович проінформував про роботу волонтерського центру ХДУ щодо підтримки соціально вразливої категорії громадян.

Проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник розповів про вартість путівки до СОТ «Буревісник» ХДУ в літній оздоровчий період 2020 року.

Ми приймаємо рішення, які будуть забезпечувати успішне функціонування університету і після карантину  Щиро вдячний усім колегам за злагоджену роботу! Не забуваймо – ми працюємо дистанційно!  Бережіть себе та будьте здоровими!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН