Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці презентували два туристичні маршрути

Відділ культури і туризму успішно презентував два шляхи активного туризму. Про це повідомляє Новокаховська міська рада.

Відділ культури і туризму Новокаховської міської ради успішно презентував два шляхи активного туризму «Перлина на Півдні України» та «Кам’яні вишиванки» Нової Каховки» на засіданні обласної комісії з питань створення мережі шляхів активного туризму на території Херсонської області. Через карантині обмеження, засідання відбулося у форматі онлайн-конференції.

Протягом засідання було представлено десять цікавих шляхів активного туризму, що знаходяться на території Херсонської області. Кожен доповідач розкрив особливості свого туристичного маршруту, презентуючи його унікальність та неповторність.

Виступ спікера відділу культури і туризму Богдана Кравчука по-особливому вразив усіх членів вищезгаданої комісії та слухачів онлайн-конференції. Вони виразили своє бажання найближчим часом відвідати наше чудове місто та пройтись його визначними місцями.
У результаті засідання комісії маршрути, розроблені відділом культури і туризму внесено до державного реєстру шляхів активного туризму. В майбутньому планується ознакування цих маршрутів, для їх кращого орієнтування та сприйняття туристами, за підтримки обласного бюджету. Маршрути презентовані на фейсбук-сторінці відділу культури і туризму за посиланнями: https://cutt.ly/Ay25Hhp, https://cutt.ly/0y24PYW.

Тож побажаємо нашій громаді стати справжнім туристичним Єрусалимом, в якому тисячі туристів могли б відкрити для себе нову сторінку незабутніх подорожей та фантастичних пригод!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН