Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві обмежать рух транспорту через ремонт доріг

У Миколаєві обмежать рух транспорту вулицями Велика Морська та Нікольська 13 та 14 червня. Про це повідомляє пресслужба Миколаївської міської ради.

У зв’язку з реалізацією проєкту “Нове будівництво дюкера через річку Південний Буг та магістральних мереж водопостачання для забезпечення мікрорайону Варварівка у м. Миколаєві” внесені зміни в організацію дорожнього руху з закриттям проїзду по вул. Великій Морській та з обмеженням руху по вул. Нікольській.

Дюкер – напірний водовід або газовід, що прокладається під руслом річки, по схилах та дну яру, під залізницею чи дорогою.

Рух транспорту буде здійснюватися наступним чином:

  • по вулиці Нікольській від вулиці Артилерійської до Великої Морської рух буде дозволено тільки по правій смузі для виїзду на міст у напрямку мікрорайону Варварівка.
  • із перехрестя Нікольська – Велика Морська проїзд прямо у напрямку Яхт-клубу і наліво буде заборонений.
  • із боку Варварівки до центру міста можна дістатися вулицею Бузький бульвар (поворот направо з мосту) або по Нікольській (поворот направо на перехресті Нікольська – Велика Морська). Рух великовантажного транспорту по Бузькому бульвару заборонений.
  • по вулиці Велика Морська, на відрізку від Нікольської до Обсерваторної, рух транспорту буде перекрито повністю.

Роботи і перекриття вулиць почнуться з 05:00 суботи, 13 червня, і триватимуть до світлового ранку понеділка, 15 червня. У понеділок рух транспорту на зазначених дільницях буде відновлено повністю.

Суспільне

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН