Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проєкт для молоді реалізовують у Великокопанівській громаді

У травні 2020 року розпочалася реалізація проєкту «Здорова молодь – майбутнє громади» для молоді Великокопанівської ОТГ, завдяки якому у селах Великі Копані та Добросілля, селищі Абрикосівка буде створено три спортивних осередки. Серед їх основних напрямків роботи – це бокс, важка атлетика, фітнес та волейбол.

Нагадаємо, що навесні  2019 року  Великокопанівська сільська рада написала проєкт «Здорова молодь – майбутнє громади». Він спрямований привернути якомога більшу увагу до проблем молоді у громаді та проінформувати про всі можливості та умови, що існують на території ОТГ – це заняття спортом.

Загальний бюджет проєкту «Здорова молодь – майбутнє громади» складає 311 297,00 грн, з них 264 077,00 грн – це внесок Програми DOBRE та 47 233,00 грн – громади. До внеску громади належать не лише гроші, а й допомога місцевих жителів.

Восени минулого року в громаді отримали підтримку і вже у лютому 2020 року надійшло спортивне обладнання для наповнення спортивних осередків. Також заплановано показ відеороликів в соціальних мережах, фільмів «про пропаганду здорового способу життя» з обговоренням та із залученням різних фахівців, проведення промоакцій з метою популяризації здорового способу життя.

Щоб залучити  учнівську молодь та молодих батьків до занять спортом та участі у масових спортивних акціях та заходах, що проводитимуться відділом культури Великокопанівської сільської ради, у закладах освіти ОТГ відбудеться інформаційний тиждень.

Великокопанівська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН