Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Менше гостей в 5 разів та щоденна дезінфекція: в Одесі запрацювали хостели

В Одесі з 10 червня в рамках пом’якшення карантинних обмежень почали працювати хостели. Попри те, що перші відвідувачі вже заселилися, кількість гостей – обмежена. Про це розповіла кореспондентка Суспільного Одеси.

Зокрема, за її словами, відкрився хостел у центрі міста, в Червоному провулку. Менеджер закладу розповів, що кількість гостей довелося зменшити в 5 разів.

“Взагалі у цьому хостелі можуть перебувати до 40 відвідувачів. Але через карантин довелося обмежити кількість людей. Зараз ми можемо заселити не більше 8 осіб”, – розповів менеджер закладу Владислав Депеш.

Він пояснив, що в двомісні номери наразі селять лише родини, або людей, які приїхали разом. У спільних кімнатах також запровадили ліміт – не більше 5 зайнятих місць.

“Але у нас вже з’явилися перші броні. Це люди, які жили тут минулого року. А сьогодні заселилася перша гостя”, – додав менеджер хостелу.

Прибирання та дизінфекція приміщень у закладі відбувається раз на декілька годин. Додатково у всіх кімнатах встановили дезінфектори, розповів власник хостелу Іван Ковтун.

“Ми обробляємо все, до чого може торкатися людина. Дверні ручки, двері до кімнат, усі поверхні, вимикачі, розетки. Стараємось робити це бодай два-три рази на день”, – додав власник.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН