Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський депутат намагається уникнути відповідальності за злочини

“Депутат ” Опоблоку ” Олександр Власов з дружиною Лілією Якубсон намагаються уникнути відповідальності за скоєні злочини”, – про це пише Інна Усачова.

9 червня у Херсонському міському суді відбулось засідання щодо 3- х об’єднаних кримінальних проваджень, де на лаві підсудних депутат Дніпровського ” Опоблоку ” Олександр Власов.

Олександр Власов присутній був, але не було свідків, тому наступне судове засідання перенесено на кінець червня. Також призначено дати кількох засідань у липні. Щодо свідків:

– по справі розбою, скоєного стосовно Наталі Вотєічкіної, свідки допиті всі;

– по справі підробленої медичної довідки Олександром Власовим, аби уникнути відповідальності за водіння в нетверезому стані, лишилося два свідки. Котрі викликані на наступний раз;

– по справі відкушеного шматка людського вуха, що легкі тілесні нанесені Вадиму Кравченко, лишилось 5 свідків. 2 з яких станом на три роки тому були в цивільному корпусі ” Азов ” разом з ним. Інші три явно давати свідчення не будуть , оскільки то були члени ” КНК ” Олександра Власова і їх неможливо розшукати.

По тим двом свідкам. Анастасія , котра за судовий розгляд кілька разів давала свідчення, певний час як зникла і змінила номер, її місцезнаходження невідомо. Хоча тут справа про те, що її обрехали в суді власовці. І свою діяльність за рахунок безкарності вони продовжують щодо інших людей вчиняти як звикли.

Гліб Небескул нині в Києві і все не міг дати свідчення, навіть відеозв’язком. А зрештою додав прокурора в чорний список.

Нагадаємо, що дана справа розглядається більше 3-х років, і з різних причин, слухається заново вчетверте.

По справі розбою, вчиненого Лілією Якубсон стосовно Наталі Вотєічкіної ( а забивали вони її вдвох з чоловіком) відбувся 9 червня майстер клас гуманності від судді Юлії Бочко.

Так наразі справа не почала слухатися, оскільки Якубсон намагалась ігнорувати засідання. Цього разу вона була, а адвокати навіть підготували клопотання про об’єднання справи розбою щодо Наталі Вотєічкіної з нападом у міській раді на Євгенію Вірліч. У разі об’єднання суддя Юлія Бочко вважає, що має розглядати справу суддя Смирнов, котрий слухає справу нападу на Євгенію Вірліч. Де Лілія Якубсон взагалі втупу ігнорує тривалий час засідання разом з адвокатами. Але справа в тому , що у зв’язку з тим , що справу нападу на Євгенію Вірліч Апеляційний суд зобов’язав розглядати, то на цей час справа Наталі Вотєічкіної вже слухалась. Тож у разі об’єднання, саме суддя Бочко має розглядати справу. Це все знову таки час на нерозгляд. Незважаючи на те, що Наталя Вотєічкіна та Євгенія Вірліч проти такого об’єднання вирішуватиме Херсонська суд. Важлива деталь : у справі нападу на Євгенію Вірліч за якийсь місяць спливає термін розгляду щодо легких тілесних ушкоджень, тож лишиться ще певний час розгляд нападу як на журналіста. Але процесуально, то буде тягтись час щодо розгляду розбою щодо справи Наталі Вотєічкіної. Чи об’єднають справи буде відомо в кінці червня на наступному судовому засіданні.

До речі, першим мало бути клопотання прокурора щодо зміни запобіжного заходу Лілією Якубсон у зв’язку з системним ігноруванням судових засідань. Але то у разі , якби суддя Юлія Бочко ставилась неупереджено. Дане клопотання тривалий час так і не було розглянуто. Суддя Юлія Бочко, заслухавши таки це клопотання, після клопотання про об’єднання адвокатів Лілії Якусон, зарахувала листок на якому один з адвокатів написала, що підсудної не буде через щось там, як поважну причину. Після цього довідка про амбулаторне лікування від не суттєвої хворі й справді спрвляє справжнє враження ” стаціонарного лікування “. І на підставі таких причин клопотання суддя Юлія Бочко про зміну запобіжного заходу на нічний домашній арешт не задовольнила.

Й справді , яка різниця, якщо восени почнеться переатестація суддів та прокурорів. І то займе ще час нерозгляду справи, про що власовці добре знають та розраховують на те, що цілком можна спиратись на гуманне до депутатських кіл правосуддя безкарності.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН