Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині запустили акцію “Врятуй овочі”

Сьогодні Синюк Олександр та його дружина Олена, активісти та засновники організації «Земля Таврії» безкоштовно розвезли 500 кілограмів соусного кабачку для прийомних родин та дитячих будинків сімейного типу, в реабілітаційні центри та в Олешківську школу-інтернат.

ГО “Земля Таврії” запустили пілотний проект підтримки виробників нашої області під назвою «Врятуй овочі».
За останній тиждень впала ціна на кабачкові культури і один щедрий виробник Херсонської області безкоштовно передав «для народу» 500 кілограмів соусних кабачків.
Олександр Синюк зв’язався з керівниками Херсонського відділення Всеукраїнської асоціації прийомних батьків, «Благодійним фондом розвитку «Берегиня» та фондом «Мій Дім» та попросив знайти людей, яким можна відвезти овочі.
За власні кошти він заправив авто , закупив тару та в таку спеку поїхав розвозити овочі. Благодійний фонд розвитку «Берегиня» також приготував велику кількість багаторазових масок для всіх тих, кому передадуть кабачки.

Планується , що в подальшому в рамках проекту «Врятуй овочі» громадська організація «Земля Таврії» працюватимуть системніше. Тенденції попередніх років, свідчать про те, що вже не одноразово, нажаль, бували ситуації, коли виробники не мали куди подіти продукцію, вартість якої знецінювалась, навідмінну від її якості, свіжості та користі.

Виходячи з цього, подібні проекти можуть стати хорошою можливістю підтримати місцевих фермерів та налагодити доставку якісної, свіжої та корисної продукції для громадян.

Звичайно тут не впоратись без волонтерських ресурсів, підтримки фінансової, яка для початку, буде покривати витрати за тари та доставку.

В подальшому цей проект може перетворитись у велику та зручну мережу доставки якісних та свіжих овочей, які всі бажаючі зможуть придбати, не виходячи у таку спеку з домівок.

Також «Врятуй овочі» – може стати відчутною підтримкою для родин, що опинились в складних життєвих обставинах або для людей, які з різних причин не мають змоги придбати продукти харчування.

Будемо слідкувати за  новим та корисним проектом. Побільше б таких ініціативних людей, які переймаються життям інших та створюють корисні проекти.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН