Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські школи отримали мультимедійні дошки і проектори

Про це повідомляють у соцмережах.

Мультимедійний проектор та інтерактивна дошка для нового комп’ютерного класу! – у Херсонській ЗОШ № 36 активно модернізують свій заклад. Як завжди, до корисної справи долучились меценати з Громадської платформи Юрія Рожкова “Добро переможе”, Фундації “Голландія-Україна” та Благодійного фонду “Мангуст”.

Юлія Ланкіна, директор підкреслила: “Зараз розвиваються інноваційні комп’ютерні технології. Звичайно, ми хочемо йти в одну ногу з часом і давати нашим дітям все найкраще та найсучасніше! Тож, обладнання, яке сьогодні отримала школа, стане чудовим доповненням.

Наші учні користуються телевізором, лавками, навчальними меблями, які у попередні роки привозила Громадська платформа “Добро переможе” у співпраці з Міжнародними фондами. А зараз Юрій Рожков підвіз ще й багаторазові маски, котрі пошили вихованці ліцеїв, долучившись до волонтерського руху обласного Антикризового штабу. І ці ліцеї, і ми отримали від благодійника року Юрія Рожкова сертифіковані антисептики, такі актуальні для карантинного періоду!

Колектив нашої школи висловлює подяку всім турботривим помічникам. Ми сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. Все для гармонійного розвитку наших дітей!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН