Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський бізнесмен презентував розробку антисептичні засоби на міжнародній конференції

Дезінфікуючі засоби ТМ “Medical Def.”, які встигли оцінити херсонські навчально-виховні заклади у якості благодійної допомоги, представлено на міжнародній онлайн конференції “Весна в Гомелі”!

На інформаційному майданчику-2020 зібралися підприємці, яким є чим здивувати споживачів. Від Херсонщини Юрій Рожков, відомий бізнесмен і меценат презентував групу своїх сертифікованих товарів: антисептичних, антибактеріальних і при цьому екологічно чистих, без додавання хлору та фосфатів. Він зазначив: “Ми рухаємось вперед, попри карантин. Зараз дійсно непростий час для підприємців. І все частіше чую від людей висловлювання китайських мудреців: “Не дай вам Бог жити в епоху змін…”, але ж, чомусь, мало хто її мовить до кінця! А продовження звучить так: “…але якщо так станеться, дай вам Бог скористатися новими безмежними можливостями.”

Я хочу, щоб люди не піддавалися песимізму і завжди шукали нові шляхи й можливості. Так, це складний період, але новий та унікальний. Ми живемо зараз і маємо використати кожен шанс. Я мрію, щоб ми співпрацювали разом: бізнес, громада і влада! Завжди готовий підтримати людей та країну в цілому. І гадаю, що це правильно – бути соціально-відповідальним!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН