Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Інституті зрошуваного землеробства Національної академії аграрних наук України відзначили 130-річчя його діяльності

З нагоди ювілею, колеги, помічники, друзі та партнери закладу завітали на урочистості. Юрій Рожков, голова Ради підприємців Херсонщини, депутат обласної ради привітав потужний колектив науковців:

“Вами пишається Херсонщина, Україна і увесь світ! Адже інтелектуальні розробки Інституту рухають аграрну науку вперед. Південь нашої країни – зона ризикованого землеробства з посушливим кліматом – чудовий майданчик для втілення теоретичних досліджень на конкретних ділянках! Не втомлююсь пишатись Вашою працьовитістю та наполегливістю! Бажаю процвітання та миру Вам і нашій рідній Україні!”

Підприємці аграрного сектору Херсонщини тісно пов’язані з Інститутом зрошуваного землеробства НААН України. Їх спільна співпраця підсилює ефект дослідницького потенціалу.

Науковими розробками установи Херсонщини активно користуються у всьому світі. “І не лише в сфері розвитку зрошення!, – підкреслила Раїса Вожегова, директор Інституту, – наші фахівці на високому рівні розвивають практично усі напрямки аграрного сектору, зокрема, родючості ґрунтів, раціонального природокористування, підвищення плодючості, виведення нових сортів та видів культур.”

За інформацією Громадської платформи “Добро переможе”.

Детальніше про святкування у сюжеті “Українського Півдня”:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН