Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі 12-річний хлопчик на BMW тікав від патрульних

Поліцейські затримали автомобіль за кермом якого знаходився 12-річний хлопчик. Подія сталась ввечері, 3 червня, на вулиці Святослава Ріхтера в Одесі, травмованих немає.

Як повідомили в Патрульній поліції Одеської області, вони отримали орієнтування на автомобіль BMW, водієм якого ймовірно був неповнолітній.

Близько 21.30 патрульні помітили автівку на вулиці Святослава Ріхтера, яка рухалася в напрямку вулиці Центральний Аеропорт, поліцейські вимагали водія зупинитися. Однак він не реагував.

За словами правоохоронців, водій створював аварійні обставини іншим учасникам дорожнього руху, проїжджав перехрестя на заборонений сигнал світлофору та не виконував вимоги дорожніх знаків та розмітки.

Інспектори переслідували автівку із гучномовцем, попереджаючи інших водіїв про ситуацію, несправність машини. Зупинив водія бордюр, під час повороту він не впорався з керуванням та наїхав на перешкоду. На місце події поліцейські викликали батьків, слідчо-оперативну групу та представників ювенальної превенції. Авто доставили на арештмайданчик.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН