Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеські викладачі підвищують кваліфікацію

28 травня 2020 р. доцент кафедри публічного управління та регіоналістики Панченко Г.О. взяла участь у реалізації спеціальної короткострокової програми з підвищення кваліфікації державних службовців Пенсійного фонду в Одеській області «Запобігання корупції в органах публічної влади», яка організована та проводиться сектором організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Про це повідомляють на сторінці Кафедра публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ.

Панченко Г.О. провела семінар на тему: «Запобігання корупції та етика публічного управління», під час роботи якого було розглянуто та обговорено такі питання: дослідження сутності корупції як суспільного феномену; антикорупційна політика України; сутність та принципи етики публічного управління.

Заняття проводилося у плідній співпраці із працівниками сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації ОРІДУ НАДУ при Президентові України (керівник – Привалова Н.В., к.держ.упр.), які забезпечили якісний технічний супровід відеоконференції.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН