Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Реабілітаційний центр для дітей у Новій Каховці отримав довгоочікуваний подарунок

Ідея ця виникла ще до введення карантинних обмежень. Напередодні проведення весняного свята “Масляної” міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко звернувся з пропозицією про збір благодійних коштів на допомогу міському “Реабілітаційному центру для дітей з обмеженими можливостями”.
Як розповіла редакції Online НК керівник Благодійного фонду “Н.Каховка” Наталія Безп’ята, саме на святкувані “Масляної” і були зібрані кошти, за які планувалося придбати меблі для дитячого Центру. Але карантин вніс корективи у цю доброчинну задумку.
Та все ж справу було доведено до логічного завершення. Вчора Володимир Коваленко та керівник Благодійного фонду “Н.Каховка” Наталія Безп’ята завітали до Центру реабілітації де на них чекала керівник закладу Оксана Олексієнко. Карантин ще не дозволяє працювати соціальним установам такого типу, але підготовка до прийому дітей тут почалась заздалегідь. А нові меблі для діточок, стали суттєвою допомогою у підготовчій роботі.
Оксана Олександрівна з радістю прийняла подарунок від благодійників та висловила слова подяки від імені діточок та їх батьків. Кожна дитина незалежно від свого розвитку і фізичного стану для життя має оволодіти певним рівнем знань, умінь та навичок аби досягти можливого для неї рівня компетентності, а дитина з обмеженими можливостями здоров’я потребує особливих умов для своєї реалізації.
Реабілітаційна установа – єдиний заклад у місті, який можуть відвідувати діти з особливими потребами різного віку, з різними захворюваннями та різними рівнями розвитку. З боку влади робиться усе можливе, аби суттєво підтримати родини. Тому такою важливою є ще й підтримка благодійників.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН