Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фестиваль народної творчості «Купальські зорі» у Голій Пристані перенесли на наступний рік

Пандемія коронавірусу продовжує вносити свої корективи не тільки у наші щоденні звички, але і у плани на рік, зупинивши концертно-фестивальне та спортивне життя по всьому світу.
  Всеукраїнський благодійний фестиваль народної творчості «Купальські зорі», який ми щорічно святкували в першу суботу липня, починаючи з 2003 року, імовірно, на превеликий жаль, буде перенесено на наступний рік.
  Це рішення продиктовано, в першу чергу, задля безпеки учасників фестивалю, адже кожен рік у заході приймає участь більш ніж 150 різножанрових колективів та близько 20 тис. гостей.
  Кабінетом Міністрів України прийнято рішення про подовження дії карантинних заходів до 22 червня, тому організаторами Всеукраїнського благодійного фестивалю народної творчості «Купальські зорі», прийнято непросте рішення щодо перенесення фестивалю на наступний рік.
  Це найважче рішення, яке нам коли-небудь доводилося приймати. Останній місяць ми не втрачали надії та працювали над створенням програми, розглядали різні варіанти виходу з кризи та до останнього вірили, що в нас буде можливість зустрітись з шанувальниками та учасниками фестивалю цього літа. Проте, спостерігаючи за розвитком подій у світі та спілкуючись з нашими колегами, ми дійшли висновку, що перенесення – єдине вірне рішення в цій ситуації.
  «Особисто для мене рішення про відміну фестивалю – важке, оскільки для мене, як і для багатьох членів нашої команди, цей фестиваль уже «традиція». Але зараз час ще одного випробування для нашого народу. І ми не можемо наражати людей на небезпеку, як і не можемо перенести фестиваль на інший період цього року. Але я вірю в краще. У нас буде ще не одне літо, де ми зберемось знову всією родиною біля Купальської ватри, а зараз ми мусимо побороти недугу» – відзначив керівник оргомітету фестивалю Олександр Бабич.
  Друзі, ми закликаємо вас в черговий раз висловити свою любов до фестивалю. Скористайтесь можливістю відвідати Голу Пристань наступного року – так ви підтримаєте фестиваль і допоможете зробити його ще яскравішим та крутішим в 2021.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН