Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Муніципальна охорона в Новій Каховці слідкує за дотриманням громадського порядку

КП «Муніципальна охорона» продовжує щоденні чергування і роботу з дотримання в місті громадського порядку.

Як повідомив директор КП Михайло Нечеса, протягом двох тижнів, з 01 по 14 травня продовжилась співпраця з працівниками приймального покою лікарні та лікарями швидкої допомоги. Лікарі зверталися по допомогу, оскільки пацієнти в стані алкогольного сп’яніння погрожували медперсоналу. Нажаль, такі випадки не поодинокі.
Як повідомив Михайло Нечеса, за час патрулювання 11 травня біля ринку «Сокіл» був помічений чоловік без свідомості. Цього ж дня на проспекті Перемоги ще один чоловік впав з велосипеда та вдарився головою об асфальт. В обох випадках була надана перша допомога та викликана швидка.
У зв’язку з потеплінням збільшились випадки недотримання карантину та перебування в нічний час компаній на вулиці. В цих випадках проводиться роз’яснювальна робота та робляться попередження.
До КП «Муніципальна охорона» надійшло звернення громадянки, що проживає по вул. Історичній. Вона повідомила, що сусіди забороняють їй поливати квітник біля будинку. На місці з’ясували: конфлікт між мешканцями будинку продовжується не перший день. Під час загальних зборів ОСББ вдалось уникнути сутички та розв’язати давню проблему шляхом діалогу.
Працівники «Муніципальної охорони» почали отримувати звернення від мешканців селища Козацьке. Було повідомлено про випадок, коли сусід встановив біля вікна щит і повністю закрив доступ світла до оселі. При тому, що в його будинку ніхто не проживає.
КП «Муніципальна охорона» постійно співпрацює з міським відділом поліції. Так 14 травня був затриманий громадянин, що перебував у розшуку. Зафіксовано випадок керування мопедом чоловіком у стані алкогольного сп’яніння, без документів та шолома.
Продовжується співпраця з керівництвом КП «Міський ринок» та ринок «Сокіл» щодо дотримання підприємцями карантинних вимог. Проведено розмову з керівниками магазинів про заборону продажу алкоголю неповнолітнім, а також в нічний час.
Працівники «Муніципальної охорони» постійно проводять об’їзди дачних та садових товариств, кладовищ та лісових насаджень на території міста.
Проводиться роз’яснювальна робота серед молоді щодо заборони вживання спиртних напоїв у громадських місцях.

Якщо вам потрібна допомога або захист – звертайтесь до працівників «Муніципальної охорони» – міський номер телефона – 9-08-08, група швидкого реагування – 050-99-75-211, 067-85-36-575 – цілодобово. Офіс КП «Муніципальна охорона» знаходиться у Новій Каховці за адресою вул. Букіна, 58. Робочий час – з понеділка по п’ятницю – з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 13.00.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН