Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Роздольненській громаді подарували унікальну книгу

Про це повідомляється на фейсбук сторінці Роздольненської громади:

 – Гості – експерти посольства Великої Британії в Україні та засновниця руху Kharkiv Zero Weste (нуль відходів) Анна Прокаєва подарували нашій громаді книгу-енциклопедію “Подорож до дивовижного світу тварин” Анни Клейборн і Брендана Кірні. Презентували книгу видавництво «Ранок» і компанія Tetra Pak ( світовий лідер в області переробки та виготовлення паперової упаковки харчових продуктів).

Її виготовили з перероблених упаковок з-під молока і соків. Таку книжку в Україні виготовили вперше. У країнах Євросоюзу 25 підприємств переробляють комбіновану упаковку з-під харчових продуктів. У нас цим з 2009-го року займається Зміївська паперова фабрика. Виробництво книжок з упаковок Tetra Pak – свідчить, що у нашій країні розвивається переробна галузь і закладаються принципи циклічної економіки. В її основі — повторне використання і переробка товарів, які відслужили свій термін .

Тож, шановні читачі запрошуємо Вас до Роздольненської сільської бібліотеки та поринути у світ дивовижних тварин та дізнайся, хто полює на кенгуру, де мешкає лучний собачка та розкрий таємницю «чорних курців». Відстежте маршрут своєї подорожі на мапі всередині книжки: познайомтесь з різними середовищами існування та їхніми унікальними мешканцями. Насолоджуйтесь неперевершеними краєвидами різних куточків планети та неймовірними уміннями тварин маскуватися серед рослин, каміння, водоростей та навіть пустельних пісків. Яким буде наступний пункт твоєї експедиції?

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН