Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На сесії депутати Херсонської міськради підтримали тільки одне питання

22 травня депутати змогли зібратися на сесії міськради. Із запізненням у залі зарежструвалося 30 депутатів. Цієї кількості було достатньо, щоб вважати сесію правочинною.

Єдине питання, яке депутати розглянули – це пільги на податки для підприємців, які працюють на непродовльчих ринках. Через карантин вони опинилися у боргах, адже працювати не мали змоги.

Після обговорення пропозицій щодо цього питання, серед яких пропонували і 100-відсоткову пільгу на податки, депутати зупинилися на пропозиції Дініса Бердника. У результаті, працівники ринків матимуть пільгу у 50 відсотків протягом 3-х місяців – з липня по вересень.

Також вирішили на 2 місяці звільнити підприємців-риночників від сплати за землю. 

До того, як голосувати по цим питанням, у залі була внесена пропозиція про відновлення пільги для проїзду в громадсбкому транспорті. Вона була підтримана, щобправда з тим, щоб в подальшому врахувати рекомендації уряду щодо послаблень карантинних вимог. 

О 12.30 міський голова Володимир Миколаєнко запропонував піти на обідню перерву до 13.30. Після цього депутати вже не зібралися. На порядку денному було близько 100 питань.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН