Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На ремонт дитячого садочку у селі на Херсонщині витратять близько 900 тисяч гривень

Цей проєкт реалізують за кошти Державного бюджету на Нижньоторгаївської сільської ради

В 2018 році Нижньоторгаївська сільська рада розробила проєктно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту з утеплення фасаду будівлі Нижньоторгаївського дошкільного навчального закладу “Колосок” на суму 907 тисяч 911 гривень. Фінансування цих робіт запланували провести за кошти Державного бюджету в рамках програми соціально-економічного розвитку територій. 

Уряд України на 2019 рік затвердив розподіл частини коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами, у тому числі за об’єктами (заходами). Тож вже в 2019 році до бюджету Нижньоторгаївської сільської ради надійшла державна субвенція в сумі 310 тисяч на проведення капітального ремонту фасаду дитсадка «Колосок». 

— Так як частиму матеріалів для ремонту дитячого садка вже придбали, Я звернувся з пропозицією до депутатського корпусу сільської ради дофінансувати проведення капітального ремонту дитсадка за рахунок коштів вільних залишків сільської ради, — розповідає Нижньоторгаївський сільський голова Василь Базик. — Тож 8 травня на сесії Нижньоторгаївської сільської ради депутати підтримали цю пропозицію, і з бюджету сільради виділили 616 тисяч гривень на капітальну реконструкцію дитсадка “Колосок”.

Нижні Сірогози City

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН