Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Не пали – компостуй»: на Херсонщині проводять експериментальну екоакцію

Станіславська сільська рада надає можливість усім бажаючим взяти участь у експериментальному проєкті-челенджі
«Не пали – компостуй».

Завдання цього проєкту полягає у дослідженні успішного досвіду запобігання спалюванню органіки, популяризації практики компостування відходів як альтернативи їх спалюванню та надання громадянам можливості моніторити пожежі в екосистемах у режимі реального часу на основі супутникових даних, та даних, зібраних учасниками проекту.

Також запрошуємо до участі у вебінарах активістів та волонтерів (реєстрація на сайті www.cid.center/dont-burn) від нашої громади, які опікуються темою непаління та компостуванням.

30 квітня 2020року відбувся вебінар «Використання ГІС застосунків для аналізу ситуації з пожежами на території громад», який надав актуальну інформацію та нові знання щодо інструментів, які допомагають аналізувати кількість та масштаби пожеж у громаді. Відео вебінару можна переглянути на https://www.youtube.com/watch?v=e-9bJnXeGts&t=2s.

Всім бажаючим приймати участь у проєкті необхідно звернутися у сільську раду до 25 травня 2020 року. За більш детальною інформацією телефонуйте 066-928-78-88.

Станіславська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН