Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи працюватиме Великолепетиський ринок?

Чи працюватиме Великолепетиський ринок та за яких умов це можливо говорили під час зустрічі підприємці, селищний голова Микола Сінькевич, ФОП Сінькевич Т. В., начальник міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Великолепетиському районі Наталія Любченко.

Зокрема, обговорювали особливості та умови відновлення діяльності магазинів з непродовольчими товарами, торгових точок з овочами. Поміж усього було зауважено, що торгівля на ринку під час пандемії можлива лише за чіткими санітарними нормами та з дотриманням усіх відповідних вимог.

Наразі, на виконання цих вимог та норм закуплено усі необхідні приладдя. Цього тижня буде проведено відповідні перевірки, після яких стане відомою дата відновлення роботи  КП «Великолепетиський ринок».

Наголосимо, що багато у подальшій роботі залежить від продавців та самих мешканців. При порушенні правил карантину та санітарних норм ринок буде закрито.

До вашої уваги вимоги до роботи ринків, оприлюднені напередодні Міністерством охорони здоров’я України:

Зокрема, продавців та покупців будуть пускати на територію ринку лише за наявності маски та проходження температурного скринінгу.

На кожному вході на ринок має бути антисептик, а присутність покупців вимірюється з розрахунку одна людина на 10 метрів квадратних.

Кожні три години контактні поверхні мають дезинфікуватися, а в кінці робочого дня має проводитися прибирання та дезінфекція усіх приміщень.

Також продавці постійно мають інформувати відвідувачів щодо встановлених обмежень, яких необхідно дотримуватися.

Великолепетиська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН