Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Каховській ГЕС впроваджені заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19

З метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції та з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації в Україні на Каховській ГЕС   Укргідроенерго впровадженні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Відповідно до Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» в Укргідроенерго створено оперативний штаб з організації та впровадженню заходів «Про запобігання поширення коронавірусу COVID-19».

На території Каховської ГЕС введені обмежувальні заходи з 13 березня 2020 року.

Постійно проводитися температурний скринінг співробітникам підприємства, працівниками ВВО та медичного пункту при вході/виході з/на територію. Відповідальних за скринінг температури тіла співробітників, що проходять вхідний санітарний контроль, забезпечено засобами дистанційного вимірювання температури тіла й проведено інструктаж з користування. Також їм надано засоби індивідуального захисту та дезінфекційні препарати.

Якщо буде виявлено співробітників з ознаками інфекційного захворювання (підвищена температура, кашель, ускладнене дихання) їх не допустять до роботи. Їм нададуть  рекомендації звернутися до сімейного лікаря (співробітникам, які мають страховий поліс, звернутись до страхової компанії)  та відправлять додому.

У приміщеннях посилено дезінфекційний режим: систематично проводиться вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів, постійно працює система  подачі свіжого повітря, проводиться обробка антисептичними засобами усіх робочих приміщень та транспорту.

Співробітників інформують про правила респіраторної гігієни, зокрема: при кашлі та чханні прикривати рот і ніс серветкою або згином ліктя, дотримуватися гігієни рук – мити руки з милом та обробляти їх дезінфікуючим гелем із вмістом спирту не менше 20 секунд, уникати скупчень людей для зменшення вірогідності контактів із хворими людьми, провітрювання робочих приміщень.

Скасовано усі масові заходи, відрядження. Екскурсії на підприємстві не проводяться. Збори і наради керівників структурних підрозділів проводяться за необхідністю і складом не більше 5 осіб.

Співробітників, не задіяних у виробничому процесі та які мають  малолітніх дітей, на час карантину у освітніх закладах, переведено на дистанційний режим роботи.

Також систематично проводитися роз’яснювальна робота серед співробітників про ознаки та симптоми гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Covid-19.

Прес-служба Каховської ГЕС

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН