Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Гучні звільнення в Одесі: чиновник лишився посади через халатність під час епідемії

У минулу п’ятницю очільник Одеської ОДА Максим Куций прийняв рішення про звільнення свого заступника Віталія Свічинського, який відповідав за соціальний та медичний напрямок і, на його думку, не впорався з поставленими задачами.

Як коментує очільник Одещини, останньою краплею стали затримки із доплатами медикам «швидкої». Держслужбовець знав про це, але не вчинив достатніх дій, аби вирішити проблему.

Максим Куций зазначає:

“Працівникам нашого департаменту фінансів довелося два дні вручну проводити виплати працівникам Одеського обласного центру екстреної допомоги.

Минулого тижня я попереджав про персональну відповідальність за затримки доплат та недбале ставлення до роботи. В п’ятницю рішення було прийнято, але пан Свічинський попросив відтермінувати до вівторка, аби він отримав всі розрахунки.

Ви знаєте, що я не прихильник скандалів, тому дав йому звільнитися без принижень та ганьби. Але тут, ймовірно, спрацював «передвиборчий фактор» — намагання протистояти державним структурам, роботу яких сам не зміг виконувати”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН