Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Президент Зеленський відвідав україно-польський економічний форум в Одесі

Сьогодні із робочим візитом в Одесу прибув Президент України Володимир Зеленський. Про це повідомив у соціальних мережах очільник Одеської ОДА Максим Куций, який наразі хворіє на коронавірус.

На жаль, через стан здоров’я я не зміг цього разу супроводжувати Президента, але дякуючи своїй команді, зустріч відбулася за планом і я, хоч дистанційно, та все ж таки тримав руку на пульсі усіх справ.

Головною метою візиту Президента була його участь в українсько-польському економічному форумі, який відбувся у нас в Одесі.
Участь у форумі також взяв і Президент Польщі Анджей Дуда, який перебуває в Україні з офіційним візитом.

Напередодні Володимир Зеленський та Анджей Дуда у Києві підписали низку важливих документів щодо збільшення інвестицій в українську економіку та об’єднання транспортно-транзитного потенціалу.

А сьогодні вже обидва президенти разом із експертами предметно поговорили про українсько-польську співпрацю у галузях транспорту, транзиту, енергетики й інфраструктури.

Володимир Зеленський наголосив, що Польща є одним з найбільших у світі ринків для експорту українських товарів. І зараз ми маємо багато нових можливостей і перспектив для спільних ділових проектів між нашими країнами.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН