Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський міський голова взяв участь в акції “Допоможи ветеранам”

В Новій Каховці напередодні 75-ї річниці з Дня Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні проводиться благодійна акція «Допоможи ветеранам!». В ході акції міський голова Володимир Коваленко та депутати відвідують кожного з 35 учасників бойових дій тієї війни і передають їм продуктові набори і грошову допомогу, яку виділила міська рада.

В акції “Допоможи ветеранам!” вже традиційно взяв участь приватний підприємець Сергій Леліков (кондитерська фабрика “Країна Солодощів”), який підготував ветеранам 35 продуктових набори (по 2 коробки солодощів, та пакунок з ковбасними та м’ясними виробами), за що йому велика подяка і від ветеранів, і від міської ради!
Не залишився осторонь вшанування учасників війни Благодійний Фонд «Н.Каховка» (голова Наталія Безп’ята), зусиллями якого були придбані продуктові набори, які міський голова та депутати передали ветеранам.
Про це повідомляє Online Нова Каховка.
Напередодні Дня Перемоги Володимир Коваленко завітав з подарунками до Ази Дмитрівни Сігаєвої, вдові учасника бойових дій у роки ІІ Світової війни полковника Сігаєва Олександра Петровича. Сама Аза Дмитрівна з 1941 до 1944 року перебувала у блокадному Ленінграді.
В цій родини Володимира Коваленка добре знають. Неодноразово він від імені громади міста і себе особисто вшановував героїчне подружжя зі святами та ювілеями.

Також міський голова відвідав учасника бойових дій Василя Чамлая та передав йому подарунки до Дня Перемоги.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН