Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині збудують хаб для швидкого отримання необхідних послуг українцями

Сьогодні під час робочого візиту на Херсонщину Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков та Міністра інфраструктури України Владислав Криклій, КПВВ «Чонгар» наразі є найкращим в Україні було підписано важливий меморандум. Його підписантами стали Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством інфраструктури України, Херсонська обласна державна адміністрація, АТ «Укрзалізниця», ТОВ «Сокар Енерджі Україна». Про це повідомляє пресслужба ХОДА.

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков зазначив:

«Це хороший приклад спільних дій, коли є соціально відповідальний бізнес, це компанія Сокар, яка готова допомогти, а також інтерес місцевої влади, яка хоче реалізувати всі потреби людей. Адже для українців, що проживають на тимчасово окупованій території, важливо повертатись додому. Тому, коли вони сюди приходять, мають відчувати, що вони вдома».

Як зазначив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, КПВВ «Чонгар» наразі є найкращим в Україні.
«3 2017 року точилися розмови навколо важливості будівництва КПВВ «Чонгар» на адмінмежі з Кримом. Спільними зусиллями з Укрзалізницею проєкт був реалізований у рекордні терміни – всього за 2 місяці. І вже працює з листопада минулого року. Сьогодні разом з колегами ми підписали меморандум про співробітництво. На КПВВ «Чонгар» буде забезпечено можливість зручного та швидкого отримання необхідних послуг українцями. Росія як країна-агресор захоплює силою, а ми повертаємо людей турботою. Бо ми – держава для людей», – зауважив Владислав Криклій.

У свою чергу голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв зазначив, що реалізація такого важливого проєкту в нашій області є ще одним кроком назустріч нашим громадянам, які живуть на тимчасово окупованій території АР Крим.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН