Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні ботанічний сад може стати туристичною візитівкою міста (відео)

Журналісти “Українського півдня” зробили відеоматерал про красу ботанічного саду Херсона, який може стати туристичною візитівкою.

Карантиннна весна-2020 року вже ввійшла в наше життя, наповнюючи нас запахом квітів, рослин і енергією сонця. Ботсад ХДУ, який знаходиться на Миколаївському шосе, – це місце особливе для городян: відпочинку і затишку. Заснований в 1934 він водночас є і науково-дослідницьким та культурно-просвітницьким центром для студентства., бо це – навчальна база Херсонського державного університету.

Окрема гордість тюльпани. Ідея створити для городян парад тюльпанів з’явилась декілька років тому, а цього року ці весняні квітки радують око. Щоправда, городян спостерігають за ними цього року скоріше онлайн. Бо через карантині заходи бот сад зачинений для відвідувачів.

В ботсаду близько 30 видів-сортів цих весняних квіток, але нас запевнили, що наступного року херсонці побачать справжній парад тюльпанів. А поки ботсад прикрашають й інші весняні квіти.

https://www.facebook.com/https://https://https://https://pivdenukraine.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-4.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-3.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-2.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-1.jpg/videos/541673843204882

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН