Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївській області друга смерть від коронавірусу

На Миколаївщині померла друга людина із діагнозом COVID-19. Це 73-річний житель села Прибужжя Доманівського району. 18 квітня чоловіка госпіталізували до “Миколаївського обласного центру лікування інфекційних хвороб” із підозрою на COVID-19. Інформацію підтвердила речниця Миколаївського обласного штабу з протидії коронавірусу Валерія Котовська .

Станом на 10:00 25 квітня в Миколаївській області виявлено вісім нових підтверджених випадків COVID-19. Усього 111.

“Що стосується районів, найбільше в нас у Доманівському районі – 47 людей, трішки менше в місті Вознесенськ та Вознесенському районі – 39 людей, далі місто Первомайськ та Арбузинський район по п’ять людей. У Миколаєві десять людей. У місті Южноукраїнськ так і залишається одна людина, в Казанківському районі – одна людина, у Врадіївcькому – дві людини. У нас додався новий район – це Снігурівський, там також одна людина”, – говорить Валерія Котовська.

За минулу добу з підозрою на COVID-19 звернулося 14 осіб, із них троє госпіталізовані до КНП “Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб”, двоє знаходяться в інших інфекційних стаціонарах і ще дев’ятьом призначено амбулаторне лікування.

За даними МОЗ станом на 9:00 25 квітня в Україні 8125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 201 летальний, 782 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 478 нових випадків.

Нагадаємо, 21 квітня на Миколаївщині від коронавірусу померла 81-річна жителька села Воронівка, що на Вознесенщині. Тіло померлої обробили спеціальним дезрозчином. Поховали у рідному селі.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН