Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївському слідчому ізоляторі є окремий корпус для розміщення людей з підозрою на COVID-19

1906 масок та майже три тисячі пар медичних рукавичок є у Миколаївському слідчому ізоляторі. Як забезпечений засобами індивідуального захисту ізолятор – дізнавалися представниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Миколаївській області Світлана Одінцова та провідна спеціалістка відділу регіонального представництва в південних областях Юлія Левкович.

В ізоляторі знаходяться сімсот людей. Для розміщення осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію у медчастині слідчого ізолятору є окремий корпус на 41 ліжко-місце. Установа забезпечена обладнанням для проведення флюорографії та рентгену.

Регіональна представниця уповноваженого Верховної Ради України Світлана Одінцова говорить:

“Ми перевірили весь шлях, який проходить і персонал установи, і сама особа, що може потрапити до такого місця. По всій території установи наявні інформаційні оголошення, наявні антисептичні засоби. Особливу увагу ми приділили медичній частині, адже саме на медиків покладається основний такий обов’язок: захищати здоров’я тих осіб. Медична частина забезпечена і засобами індивідуального захисту, забезпечена противірусними препаратами, жарознижуючими препаратами”.

Судові засідання проводяться в онлайн-режимі.

У штаті медчастини не має інфекціоніста та епідеміолога. Проте послуги даних лікарів надають лікарі філії Центру охорони здоров’ я Державної кримінально-виконавчої служби України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН