Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський лікарям віддячили за сумлінну роботу

Сьогодні лікарі на передовій у боротьбі з пандемією, – Володимир Коваленко

Практично щодня боротьбу із невидимим і небезпечним ворогом ведуть лікарі, медсестри, які чесно виконують свій обов’язок, не особливо сподіваючись на вдячність за свою роботу. Саме тому міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко запропонував віддячити цим бійцям передового фронту боротьби з коронавірусом напередодні Великодніх свят.

За його ініціативи та за підтримки Благодійного фонду “Н. Каховка” (керівник Наталія Безп’ята) у Новокаховській громаді пройшла акція ” Паска для медиків! ”

“Сьогодні від людей в білих халатах в першу чергу залежить, чи вийдемо ми переможцями у нелегкій боротьбі з пандемією, яка охопила увесь світ. І саме вони ризикиють своїм життям і здоров’ям, аби допомогти нужденним. Я дуже вдячний всім медпрацівникам нашої громади і запевняю, що й надалі влада міста буде робити усе від неї залежне, аби допомогти їм у нелегкій роботі”, – зазначив міський голова Нової Каховки напередодні проведення акції.

А суть її дуже проста: кожен медичний працівник лікувальних комунальних закладів первинної та вторинної ланки, а також працівники мережі комунальної аптеки повинні отримати освячений Пасхальний дарунок.

До проведення акції долучилась приватний підприємець Вікторія Дерев’янко з Корсунки, яка на своїх виробничих потужностях взялася виготовити та упакувати близько 900 пасок.

Коли замовлення було виготовлено, до цеху запросили священника, який і освятив дарунки.

Керівництво благодійного фонду “Н. Каховка” для вручення Пасхальних смаколиків залучило заступника міського голови Олега Тарабаку. Благодійники не залишили без уваги усіх без винятку працівників первинної та вторинної ланки нашого міста, медиків Таврійська та тих сел, де знаходяться амбулаторії, а також коллектив мережі комунальних аптек.

Працівники Козацької амбулаторії були приємно здивовані та вражені Великоднім сюрпризом.

А ще більше здивувались працівники швидкої допомоги, які не підпорядковані на пряму медичному керівництву міста, але обслуговують мешканців Новокаховської громади.

Усі медичні працівники щиро подякували БФ “Н.Каховка” та Вікторії Дерев’янко за проявлену увагу у цей важкий період. На особливі слова заслуговує міський голова Володимир Коваленко за таку прекрасну ініціативу, яка відобразила всю щедрість його душі та шанобливе ставлення до людей цієї нелегкої професії.

В свою чергу, Благодійний фонд “Н. Каховка” напередодні Великодніх свят бажає усім здоров’я та Божого благословіння!

Online Нова Каховка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН