Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонка з Уханя передала вісточку землякам

Усім херсонцям добре відома історія 22-річної землячки Анастасії Зінченко, яка залишилася в китайському Ухані в розпал епідемії коронавірусу, не побажавши залишити свого маленького шпіца Мішеля. Після багатьох перипетій на сьогоднішній день вона знаходиться в столиці Китаю Пекіні і не забуває про свою батьківщину. Пам’ятаючи як їй було складно з собачкою без сторонньої допомоги, вона вирішила зайнятися доброчинністю. Звісно, в першу її благодійність з однодумцями торкнулася медичних працівників, яким дуже потрібні засоби індивідуального захисту.

«Цього разу у зборі брало участь небагато людей,- пише дівчина у соцмережах,- через те, що трапляються шахраї. Загалом було зібрано 24 тисячі гривень, за які я купила 2400 масок. Решту придбала за власні кошти: рукавиці латексні – 1000 шт., халати щільні і не щільні – 400 шт., бахіли щільні і не щільні – 1700 шт., захисні костюми – 200 шт., шапочки одноразові «кліп-берет» – 1000 шт., антисептик 20 л – 2 шт. Усе це було в основному передано двом лікарням – «Херсонській обласній інфекційній лікарні ім..Горбачевського» і КНП «Херсонська обласна клінічна лікарня».

Лікарні Карабелеша також дістався «гостинчик» від дівчини – 20 літрів антисептика для рук. Велика дяка землячці за турботу, а головне за її добре і милосердне серце.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН