Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Разом з собакою та онлайн вчитимуть українську мову херсонці

Проєкт “Кіміко Такара. Читаємо разом” перейшов в онлайн-режим – раніше зустрічі відбувались щосуботи на базі Херсонської обласної наукової бібліотеки ім. Олесі Гончара.

Про це телефоном кореспондентам Суспільного розповіла його ініціаторка та власниця собаки на ім’я Кіміко Такара Марина Рудакова:

“Спочатку карантину я почала викладати ролики по три хвилини з вивчення української мови на сторінці “Вчимо українську з Кіміко Такара” у Facebook. Загальна кількість переглядів там більше 30 тисяч і я подумала чому б не зробити якусь програму онлайн для дітей які відвідували наш другий проєкт про читання. Кожної суботи у бібіліотеці Гончара проходили читання о 14-тій годині. Там були різні діти, також діти з аутизмом та синдромом Дауна. Тому я вирішила зробити онлайн заняття.”

Відтепер читання будуть проходити в онлайн-режимі, говорить Марина Рудакова:

“У нас є чат в месенджері “Кіміко Такара. Читаємо разом” і туди долучились батьки, які ходили на читання, і батьки нових дітей. На 4-те квітня плануємо зустрічі з 6-7 дітьми. Ми з Кіміко будемо на месенджер звонити кожному з них в обумовлений час. Плануємо робити регулярно. Побачимо, як це пройде вперше. Чи буде подобадиться дітям і потім плануємо робити це надалі, бо мені здається що це дуже цікаво”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН