Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні змінили голову Корабельної районної ради

2 квітня відбулась ХLІVІІ (позачергова) сесія Корабельної районної у місті ради VІІ скликання. На порядку денному було розглянуто низку питань, серед яких – про дострокове припинення повноважень голови Корабельної районної у місті ради Наталії Чорненької у зв’язку з призначенням на керівну посаду.

На сесію завітали мер Херсона Володимир Миколаєнко та перший заступник міського голови Ігор Козаков, щоб особисто оголосити Подяку Наталії Чорненькій за сумлінну службу на користь територіальної громади міста, професіоналізм та уміле керівництво щодо забезпечення життєдіяльності Корабельного району. Присутні на сесії голова Суворовської районної у місті ради Андрій Задніпряний, селищний голова Комишан Олександр Фатєєв висловили теплі слова вдячності за співпрацю та побажали професійних здобутків на новій посаді.

В свою чергу, Наталія Чорненька подякувала керівництву міста, депутатському корпусу, виконкому за плідну працю, підтримку та вміння працювати на результат задля розвитку громади. І переконана, що професійні якості, досвід роботи, компетентність новообраного в.о голови ради Бориса Сінева будуть завжди на варті інтересів мешканців Корабельного району.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН