Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська “первинка” придбала тести від грипу та коронавірусу

30 березня, у Новокаховському комунальному закладі “Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка”, що на Херсонщині, відбулись навчання медперсоналу з питань практичного застосування експрес-тестів для діагностування захворювання на грип та коронавірус. 

На виділенні кошти з міського бюджету медичний заклад придбав нові у користуванні експрес-тести для діагностування захворювання на грипу типу А і В та коронавірус. З цієї причини виникла необхідність у проведенні відповідних навчань персоналу лабораторії Центру первинної медико-санітарної допомоги, про що редакції Online НК повідомила медичний директор закладу Зоріна Зінченко.

– Це зовсім нові тести, з якими нам не приходилось мати справу, – розповіла Зоріна Іванівна. – Саме тому виникла необхідність провести практичні навчання з медичним персоналом лабораторії по їхньму застосуванню. Спеціалісти отримали необхідний інструктаж та пройшли практичні навички. Їх використання значно сприятиме швидкому діагностуванні хворих, що в свою чергу допоможе визначитись з методикою лікування. А в цьому питанні швидкісь і оперативність діагностування має визначальний характер. Закликємо мешканців нашої громади дотримуватись карантинних вимог та берегти себе і своїх рідних від всіляких негараздів, повязаних з небезпечною пандемією.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН