Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерці проведена селекторна нарада щодо епідеміологічної ситуації

23 березня, в районній державній адміністрації відбулась селекторна нарада в режимі відеоконференції з Херсонською обласною державною адміністрацією щодо епідеміологічної ситуації та запобігання поширенню на території області коронавірусу COVID-19.

Під час наради, обговорювались питання, які стосуються роботи ключових служб із забезпечення життєдіяльності області. Зокрема, щодо визначення об’єктів критичної інфраструктури та алгоритмів запровадження спеціальних маршрутів із підвозу до них відповідних співробітників.

Обговорили також і перелік додаткових заходів спрямованих на запобігання поширення коронавірусу. Так, в області посилять заходи із дезінфекції транспорту, автобусних зупинок, банкоматів, платіжних терміналів та підвозу медичного персоналу до міста Херсона.

З огляду на динаміку поширення коронавірусу у світі зрозуміло, що зупинити його можна тільки заходами карантину та обмежень контактів людей одне з одним. Саме тому, було наголошено на питанні самоізоляції громадян – особливо осіб, які нещодавно перебували за кордоном та повернулися на Батьківщину.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН